Campionat de Catalunya a Cambrils

El proper dia 13 de maig, dissabte, tindrà lloc a Cambrils (Tarragona) la segona regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2017. La cursa es disputa coincidint amb la celebració de la 10ª Fira Marítima Costa Daurada, que organitza el mateix club del dia 11 al dia 14 de maig.

Jet Ski Cambrils

Actualment el Campionat de Catalunya es disputa només per a les categories de motos aquàtiques de conducció dempeus, popularment anomenades “jets”. Aquesta serà la segona de set curses previstes. A continuació tindran lloc regates a Empuriabrava, l’Estartit, Deltebre, Amposta i a l’Ampolla. Hi participaran pilots de dues categories: GP3 i F4 cadascuna d’elles amb un nivell diferent de preparació, més alta per a la GP3 i menys permissiva per a la F4, que està reservada a pilots sense palmarès.

La regata tindrà lloc el dia 13 de maig al migdia a la platja situada a llevant del Port de Cambrils, compta amb l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el Club Nàutic Cambrils, i el suport de les empreses Hermanos Guasch, Yamaha, Barcelona Charter i Caves Masachs.

,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing