Campionat de Catalunya a Cambrils

El proper dia 19 de maig, dissabte, tindrà lloc a Cambrils (Baix Camp) la tercera regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2018. La cursa es disputa coincidint amb la celebració de la 11ª Fira Marítima Costa Daurada, que organitza el mateix club entre els dies 17 al 20 de maig.

Motos Cambrils

Actualment el Campionat de Catalunya es disputa només per a les categories de motos aquàtiques de conducció dempeus, popularment anomenades “jets”. Aquesta serà la tercera de les vuit  curses que la Federació Catalana té previstes per aquesta temporada. A continuació tindran lloc regates a l’Estartit, Deltebre, al Club Nàutic El Balís, Amposta i a l’Ampolla.

També és el tercer cop que una regata d’aquestes característiques es disputa aquí. Les anteriors ocasions van resultar molt espectaculars per al públic, tota vegada que les onades permeteren als pilots de realitzar considerables salts, però sense perill. Hi participaran pilots de dues categories: GP3 i F4 cadascuna d’elles amb un nivell diferent de preparació, més alta per a la GP3 i menys permissiva per a la F4, que està reservada a pilots sense palmarès. El Campionat és obert a la participació de pilots d’altres comunitats autònomes, però sense puntuar pel títol català.

La regata tindrà lloc el dia 19 de maig al migdia a la platja situada a llevant del Port de Cambrils, sota l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el Club Nàutic Cambrils. La cursa, que consta de tres mànegues puntuables per a cadascuna de les categories, amb una durada d’11 minuts més una volta, podrà ser vista gratuïtament des de l’espigó del mateix port.

,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing