50 Aniversari

Avui fa 50 anys de la creació de la Federació Catalana de Motonàutica.

El dia 7 de març de 1968 es van reunir un grup d’amics i afeccionats a la motonàutica, que abans depenien de la Federació Espanyola, per tal de constituir la Federació Catalana de Motonàutica, que existia ja com a delegació des de feia poc temps.

La reunió tingué lloc segurament a una sala que el Rotary Club tenia al pis 15 del carrer de Jonqueres número 17, en un edifici conegut com a Torre Urquinaona, un dels primers “gratacels” de la ciutat. Es va utilitzar aquesta sala perquè la seu de la Federació estava en una oficina del mateix replà, però era tan petita que no hi cabien els membres de la junta els dies que es feien les reunions.

50 aniversari

Els fundadors de la Federació apareixen a la foto. Són, d’esquerra a dreta: Joaquim Sánchez, Jaume Voegeli, Alberto de Virto, Luis Armillas, Josep Maria Masó, Mario Escudé, Antoni Raventós, Antoni Figueras (president), Juan Antonio Arribas, Víctor Palomo i Enrique Fatjó. Falta Antoni Moragas, probable autor de la foto.
De tots ells només sobreviu Enrique Fatjó.

Luis Armillas era el representant del “Movimiento” i actuava com a Secretari General. Aquesta reunió fundacional i la composició de la primera Junta van haver de ser aprovades per les autoritats administratives de l’època, que ho van fer, i el dia 21 de març de 1968 va tenir lloc la primera reunió operativa.

, ,

Comments are closed.

Lloc web creat per IzandoMarketing