Motos aquàtiques. Pluja al Canal Olímpic.

Jets Canal OlímpicEl passat dia 22 de maig, diumenge, va tenir lloc al Canal Olímpic de Catalunya (Castelldefels) la tercera regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2016. Aquest és un enclavament habitual del campionat català des de fa molts anys, tota vegada que permet desenvolupar la cursa sense estar pendent del vent i les onades. Tot i així, aquest cop va fer acte de presència la pluja, la qual cosa va fer endarrerir una mica l’horari de la competició.

La regata es va disputar sobre un circuit llarg i estret, obligat per la limitada amplada del mateix canal.

A la categoria F4, reservada a pilots sense palmarès, va resultar guanyador el pilot valencià Nicolás Lanfranco, amb llicència del Club Motonàutic Amposta, que va guanyar totes les mànegues. A continuació es van classificar Oriol Andreu (Yamaha) i David Muñoz (Kawasaki).

La categoria F3 va tenir un desenllaç inesperat perquè Lucas Oliver, que havia guanyat amb autoritat les dues primeres mànegues, va fer una mala sortida a la tercera i, a més, va patir una caiguda que el va relegar a la cinquena posició en aquella mànega. Tot i així va sumar prou punts per acabar segon. Va ser guanyador Jordi Tomás, que així es situa primer de la classificació general amb 140 punts, empatat amb Lucas Forés, que en aquesta ocasió va ser tercer.

La propera regata tindrà lloc a la platja de Riumar (Deltebre) el proper dia 11 de juny.