Finalitza el Campionat d´Europa

El passat cap de setmana, dies 5 i 6 de setembre, va tenir lloc a Valras Plage (França) la quarta i darrera regata puntuable per al Campionat d’Europa de motos aquàtiques 2015. Per primer cop aquest campionat s’ha disputat a quatre regates puntuables. Les tres anteriors van tenir lloc a Porec (Croàcia), Roses (Girona), Mirandela (Portugal) i aquesta del sud de França.

Armillas a la regata de Valras Plage

Els tres pilots catalans que hi han participat han obtingut notables resultats a les seves respectives categories. Jordi Tomás, pilot d’Amposta, va aconseguir la quarta posició a les dues categories en les que va participar, la Runabout GP1 i la Runabout GP2, ambdues per a motos aquàtiques de conducció assegut. A més, a la categoria GP2 es va quedar a només dos punts del tercer classificat, que va ser l’hongarès Yahya Rammah.

A la categoria Ski GP3, de conducció dempeus, el també tarragoní Lucas Forés va ser tercer del campionat, però les millors posicions van ser per Nacho Armillas, que va guanyar el títol europeu a la categoria Ski GP2 de manera destacada i va resultar segon a la categoria màxima, la Ski GP1, a només un punt del francès Mickael Poret. A més, Armillas ocupa el segon lloc en el ranking mundial de pilots, justament per darrera de Poret