Èxit de la regata de motos aquàtiques disputada a Cambrils

Motos CambrilsEl passat dia 14 de maig, dissabte, va tenir lloc al club Nàutic de Cambrils (Baix Camp) la segona regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2016. Aquest és el primer cop que el Club Nàutic Cambrils col·labora amb la Federació Catalana de Motonàutica en l’organització d’una regata, tot i que les platges de la vila ja havien acollit diferents competicions de motos aquàtiques en el passat. La regata va comptar amb el suport de Boats Mediterrani, Yamaha, Hermanos Guasch i Caves Masachs.

La regata es va disputar sobre un circuit de caràcter mixt, amb trams ràpids i d’altres que requerien habilitat, a més de la complicació addicional que va significar la presència del vent de mestral que va aixecar algunes onades que encara van fer més exigent la competició per als pilots i més espectacular per als espectadors.

A la categoria F3 va resultar guanyador el pilot barceloní Lucas Oliver, que va guanyar totes les mànegues, seguit del gironí Roger Pujol que, amb aquest resultat, es colloca líder provisional del campionat. Tercer va ser Lucas Forés, campió de Catalunya 2015.

A la categoria F4, reservada a motos pràcticament de sèrie, la regata va estar dominada novament per Jairo Carriles, que va guanyar totes les mànegues, seguit de Marc Orta i d’Oriol Andreu.

La propera regata tindrà lloc al Canal Olímpic de Catalunya (Castelldefels) el proper diumenge 22 de maig.