Espectacle a Cambrils

El passat dissabte dia 13 de maig va tenir lloc a Cambrils (Baix Camp) la segona regata puntuable pel Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques 2017, sota l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el Club Nàutic Cambrils, amb el suport de l’empresa nàutica Hermanos Guasch i Caves Masachs.

Aquesta regata es disputa per segon any consecutiu, coincidint amb la celebració de la Fira Marítima Costa Daurada, que organitza el mateix club.

Pratginestos Cambrils

La competició estava convocada només per a categories de conducció dempeus, concretament GP3, i F4, aquesta darrera reservada a pilots sense palmarès.

La prova va estar marcada per la presència d’importants onades en la part del circuit més propera a la costa, la qual cosa va obligar als pilots a un esforç suplementari, mentre que en trams de mar obert es va poder desenvolupar la velocitat màxima.

Jordi Tomás, pilot d’Amposta, va guanyar totes les mànegues a la classe GP3, seguit del gironí Roger Pujol, que va ser segon a les dues primeres mànegues, però només va poder ser quart a la tercera, degut a una caiguda, que el va obligar a remuntar. Tercer va ser Àlex Muñoz i quart el júnior Joan Sevil, que va poder fer una meritòria segona posició a la tercera mànega.

La categoria F4 va resultar molt disputada, ja que cap pilot va repetir victòria. Jordi González va guanyar la primera mànega, Genis Vilalta la segona i Jordi Pratginestos la tercera. Però Pratginestos, que és un practicant habitual del “free style” sobre la moto d’aigua, es va trobar com a peix a l’aigua en mig de les onades i va aconseguir el triomf final gràcies a que va fer segon a les dues primeres mànegues.

La propera regata està prevista a Empuriabrava el proper dissabte 20 de maig.