Comença el Campionat de Catalunya de motos aquàtiques

El passat dissabte dia 22 d’abril va tenir lloc al Canal Olímpic de Catalunya (Castelldefels) la primera regata puntuable pel Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques 2017, sota l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el Motonàutic Club Castelldefels.

La regata estava convocada només per a categories de conducció dempeus, concretament GP1, GP3 i F4, aquesta darrera reservada a pilots sense palmarès. Cal destacar que la condició “open” del campionat va permetre la participació, sense puntuar, de tres pilots amb llicència de Madrid i un amb llicència andalusa.

Jet Ski Canal

A la categoria GP1, la de més preparació, va guanyar el pilot de Madrid Carlos Vela, seguit d’Alex Velasco (Club Nàutic Bétulo) i d’Ignasi Armillas, que va guanyar les dues darreres mànegues, però es va haver de retirar a la primera per avaria.
La regata de la classe GP3 va resultar molt disputada, tota vegada que Alex Muñoz va guanyar la primera mànega, Roger Pujol la segona i el seu pare Juli Pujol la tercera. Al final de la jornada Roger Pujol va resultar el guanyador, seguit de Juli Pujol i de Muñoz. A pocs esports veureu dos membres de la mateixa família ocupant més d’un lloc al mateix pòdium.
A la categoria F4 va resultar guanyador Adnan Yassini, que es va adjudicar la primera i la tercera mànega i va ser segon a la segona, mentre que el pilot de Barcelona Joan Sevil va guanyar la segona i va fer segon a les altres dues, el gironí Oriol Oliva va ser tercer a les tres mànegues.

Aquesta ha estat la primera de set regates previstes, estan les altres sis programades a Cambrils, Empuriabrava, l’Estartit, Deltebre, Amposta i l’Ampolla.